Menu Close
Uitvaartrituelen veranderen.
In sommige families of bepaalde culturen is eten & drinken een belangrijk onderdeel,
maar ook bijzondere rituelen of speciale muziek.
Uitvaart Cateraar zorgt ervoor dat u afscheid kunt nemen zoals u dat wilt.

Eten & drinken bij een afscheid

Een borreltje op de uitvaart was vroeger al niet ongewoon, soms werd het gedronken voordat de uitvaart plaatsvond, bij het verzorgen van de overledene bijvoorbeeld.
Maar ook na de condoleance; onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie, een biertje, een goed glas wijn of zelfs champagne; toasten op het leven dat we herdenken. Ook de culinaire invulling wordt daarbij niet vergeten. Soep, broodjes, maar ook zoete lekkernijen, tapas of zelfs een diner behoren tot de mogelijkheden.
Sandwiches
Sandwiches

Bijzondere locaties

Sommige nabestaanden sluiten de uitvaart af op een plek waar de overledene graag was, bijvoorbeeld in de aula van een muziekcentrum of de kerk waar hij of zij als koorlid oefende. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de condoleance plechtigheid en de koffietafel thuis te houden, of in de openlucht bijvoorbeeld in de tuin of op het plaatselijk kerkhof.
tafels bij uitvaart

Bloemenservice

Het kan zijn dat u niet de mogelijkheid heeft om de bloemen zelf mee te nemen, omdat u geen vervoer heeft, de hoeveelheid te groot is, of omdat u simpelweg iets anders aan uw hoofd heeft. Dan helpen wij u en bieden onze bloemenservice aan. Wij halen op afspraak én uw verzoek de bloemen bij de locatie van de plechtigheid en brengen deze naar de door u aangegeven begraafplaats of monument van uw dierbare.
bloemen
bloemen

Integer gastheerschap

Is het niet fijn als de nabestaanden en gasten correct worden bediend van de nodige dranken en versnaperingen? Wij bieden zeer ervaren, betrokken en integere medewerkers die ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt, zonder dat ze zelf zichtbaar aanwezig zijn.

Wij helpen u verder

Wij staan open voor al uw wensen en doen er alles aan om deze waar te maken. Een goede bereikbaarheid is maar al te belangrijk wanneer u te maken krijgt met een overlijden.

Wij zijn daarom ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.