uitvaartcateraar_oranje_bloemen.png

Naast het verzorgen van condoleances bieden wij ook onze bloemenservice aan.

Vaak worden na een plechtigheid de bloemen door het personeel van de uitvaartverzorger of door het personeel van het crematorium op een daarvoor bestemde plaats neergelegd. Meestal gebeurt hier niets meer mee, maar in sommige situaties krijgen de bloemen een nieuwe bestemming. Zoals bijvoorbeeld dat de nabestaande deze mee nemen en neerleggen op het graf van een dierbare of  monument.

Wij halen en bezorgen uw bloemen

Het kan zijn dat u niet de mogelijkheid heeft om de bloemen zelf mee te nemen omdat u geen vervoer heeft of het teveel is om mee te nemen, dan bieden wij u onze bloemenservice aan. Wij halen op afspraak én uw verzoek de bloemen bij de locatie van de plechtigheid op en brengen deze naar  de door u aangegeven begraafplaats van uw dierbare of monument.

Indien gewenst kunnen wij de bloemen voor u neerleggen op het graf of monument zelf. Desgewenst bieden wij de mogelijkheid om de linten, kaarten en andere gedachtenisprenten te verwijderen van het bloemstuk en deze later aan u overhandigen.

Het schoonmaken van een graf of monument

Voordat de bloemen worden neergelegd kunnen wij het graf of monument waar de bloemen hun eindbestemming krijgen ontdoen van vuil dat is ontstaan door weersinvloeden.  Het graf of monument ligt er dan weer mooi en schoon bij. Het schoonmaken van het graf of monument geschied, daar waar nodig, met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel zodat de natuur en de naaste omgeving niet wordt geschaad.

Meer weten over de mogelijkheden?  Neem dan gerust contact met ons op of bekijk Uitvaart Cateraar Brochure.